top of page

suunnittelu-palvelu

Ratkomme ongelmasi
Kokemus ja piirilevyvalmistusteknologian tuntemus auttaa meitä löytämään ratkaisuja vasta suunnitteluvaiheessa oleviin tuotteisiin. Oikeat ratkaisut meidän kanssamme prototyyppivaiheessa takaavat kustannustehokkaan sarjavalmistuksen ja ongelmille robustimman ja siten laadukkaamman tuotteen.

Nykyinen tuote
Jos nykyisen tuotteen valmistuksessa on ongelmia, kokemuksemme auttaa meitä löytämään ratkaisuja tilanteen parantamiseksi.

Uusi tuote
Jos sinulla on hahmotelma uuteen tuotteeseen tarvittavasta piirilevystä, voimme auttaa sen suunnittelussa/piirtämisessä valmistettavaksi.

Vanhat tuotteet
Pystymme tekemään piirilevyn valmistustiedostoja vanhoista tuotteista , joista ei ole sähköistä tiedostoa olemassa. Näin voidaan tehdä kopioimalla vanhoista filmeistä, tai jopa scannaamalla piirilevystä. Todellista retroa. Ota yhteyttä.

suunnittelupalvelu.jpg

MEILLÄ ON VANKKA KOKEMUS JA PIIRILEVYVALMISTUS-TEKNOLOGIAN TUNTEMUS.

suunnittelupalvelu
ATG Testeri.jpg

TESTAUS-palvelu

Pystymme sähköisesti testaamaan muiden toimittamia piirilevyjä katkosten tai oikosulkujen löytämiseksi. Tähän tarvitaan piirilevyt sekä valmistustiedostot.

testauspalvelu
cnc-jyrsintapalvelu

CNC-jyrsintä-palvelu

Teemme erilaisia poraus- jyrsintätöitä. Kyseessä voi olla testi fixture, kosketussuoja, juotosalusta yms. Materiaaleina FR4 erilaisilla paksuuksilla, muita tilauksesta. Fixtureihin tai kosketussuojiin voimme tehdä myös erilaisia painatuksia.

cnc_jyrsintäpalvelu_printtivalmiste.jpg

Jätä yhteystietosi,

niin me otamme yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

bottom of page