top of page

INFO

One Stop Shop

– Yksi toimittaja kaikille piirilevytuotteille

Printti Valmiste Oy on vuonna 1981 perustettu, suomalaisella omistuspohjalla oleva pitkän linjan piirilevyjen sekä rinnakkaistuotteiden toimittaja alan teollisuudelle. Pystymme tuottamaan lähes kaikenlaiset piirilevytyypit, stensiilit, EMI suojakotelot ja etulevyt. Otamme vastuuta kokonaisvaltaisesti niin prototyypin valmistuksesta aina sarjatuotantoon ja varaosiin asti, volyymistä tai tuotteen tekniikasta riippumatta.

Emme ole ainoastaan piirilevytoimittaja, olemme myös valmistaja joka oikeasti hallitsee tuotteen tekniset yksityiskohdat ja tuotannollistamiseen liittyvät asiat. Meiltä saat tarvittaessa jo piirilevyn alkuvaiheessa asiantuntevaa konsultaatiota liittyen tuotteen tekniseen toteutukseen joka tuo kustannussäästöä piirilevyn koko elinkaaren ajaksi.

Meille voit toimittaa vain yksittäisen piirilevyn suunnittelutiedoston, hoidamme kaiken muun: paneloinnin, kohdistusmerkit ym. lisäykset, valmistamme piirilevyt, teemme stensiilitiedostot ja stensiilit. Kaikki yhdellä tilauksella, saman katon alta.

Voit keskittyä itse ydintoimintaasi, me olemme hankinta- ja suunnitteluosastosi jatke. Kilpailukykyiset hinnat, palvelu, toimitusaikataulujen pitäminen ja stabiili laatu myös pitkässä juoksussa ovat meille tärkeitä asioita.

piirilevy-pikapalvelu.jpg

MEILLÄ ON VANKKA KOKEMUS JA PIIRILEVYVALMISTUS-TEKNOLOGIAN TUNTEMUS.

piirilevytuotteet.jpg

Ratkomme ongelmasi

Kokemus ja piirilevyvalmistusteknologian tuntemus auttaa meitä löytämään ratkaisuja vasta suunnitteluvaiheessa oleviin tuotteisiin. Oikeat ratkaisut meidän kanssamme prototyyppivaiheessa takaavat kustannustehokkaan sarjavalmistuksen ja ongelmille robustimman, laadukkaamman tuotteen.

bottom of page